Over Huisrentmeester

Jonathan otJtyAGoedendag, Ik ben Jonathan. Ik ben een vriendelijke, aardige jongeman – tenminste, zo omschrijven de meesten mij. Ik noem mijzelf Huisrentmeester. Dat doet vermoeden dat ik een gedegen opleiding heb, mogelijk een achtergrond in vastgoed of iemand die juridisch van wanten weet.

Toch is niets minder waar: Ik ben een jongeman geraakt door het evangelie van Jezus Christus. Ik voel mij geroepen als dienaar van een gemeente die graag Jezus wil volgen. Hoe dat er precies uitziet weet ik niet, maar ik weet wel dat het om mensen draait. Mensen zijn dan ook mijn core-business.

Waarom dan huisrentmeester? Om de mensen. Mensen willen ergens wonen. Ik geloof dat waar mensen elkaar ontmoeten, er iets moois gebeurt. Dat hoop ik als huisrentmeester te faciliteren: huizen hun oorspronkelijke functie van gastvrijheid teruggeven om zo naastenliefde te kunnen delen, met elkaar, voor elkaar. En eigenlijk in andere woorden: goed rentmeester zijn van een huis. Dat maakt Huisrentmeester: want mensen zijn de sleutel!

Lees hier meer over mijn visie =>

De nieuwste berichten uit mijn netwerk leest u op de homepage =>

Berichtje sturen kan ook =>